A kormány goes social media

[2009.08.17. 11:12]
Cikk küldése levélben Cikk nyomtatható verziója

Felment a Facebookra és a Twitterre a Miniszterelnöki Hivatal. Augusztus 20-án indul a szélessávú webkettes kormányhírfolyam.  

 



A Miniszterelnöki Hivatal (MeH) az augusztus 20-i nemzeti ünnep alakalmából profilt nyitott a Facebookon és a Twitter mikroblogon, mely utóbbin naponta többször frissülő hírekkel látják el a kormányzati profil követőit.

Az Ország Tortája rendezvényt például percről-percre közvetíti majd a www.twitter.com/augusztus20 profilon a MeH egyik munkatársa. A regisztrálókat és követőket az állami ünnep történetébe, a programok részleteibe és kulisszatitkaiba is bevezetik.

A kormány Facebook-profilján is csatlakozni lehet az Ország Tortája rendezvényhez, ahol szintén van lehetőség a személyes kommentárra.


Emellett az ismert kormányzati online fórumok is rendelkezésre állnak: a www.magyarorszag.hu/augusztus20 honlap és a www.augusztus20.freeblog.hu blog szintén eligazítanak az ünnep programjaival kapcsolatban.

(Forrás: MTI)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://businessdevelopment.blog.hu/api/trackback/id/tr41337754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása